Upplevelser & jobb i Köpenhamn

Köpenhamn - Shoppa loss i de mysiga kvarteren

En lyckad tjejresa i Europa behöver inte vara så långt hemifrån. I Danmarks huvudstad finns alla förutsättningar för att er grupp ska ha en lyckad tripp. Ta tåget från Malmö för omkring 100-lappen.

Shopping i Köpenhamn

Shoppa loss på Strøget, Europas längsta gågata, och kika runt bland de stora butikskedjorna och de mer exklusiva modehusen.

Nattliv i Köpenhamn

Staden har också ett pulserande nattliv i kvarteren kring Indre by och Vesterbro, där ni kan dansa loss och dricka cocktails natten lång.

Rikt restaurangliv i Köpenhamn

I Köpenhamn finns ett rikt restaurangliv. Vi kan särskilt rekommendera den danska restaurangen Geranium som har hela tre stjärnor i Guide Michelin. En otrolig smakupplevelse utlovas, men se till att boka bord i tid!

Jobba i Köpenhamn

Sedan Öresundsbron invigdes år 2000 har utbytet av arbetskraft mellan Sverige och Danmark ökat. Många svenskar väljer att pendla till jobb i Köpenhamnoch många danska medborgare väljer att göra detsamma för jobb på den svenska sidan av sundet. I Danmark har svenskar ett gott rykte om sig och det skulle beskrivas som relativt enkelt för en svensk att få ett jobb i Köpenhamn. Ledigajobb.se listar lediga jobb i Köpenhamn och andra delar av Danmark – som svensk kan du givetvis söka dem allihop. Köpenhamn har samlat det bästa av kontinenten och de skandinaviska traditionerna – sök ett jobb i Köpenhamn och få förståelse för vad ”hygge” egentligen handlar om.​