Weekend i Malmö

Hem / Europa / Sverige / Malmö

Ta med ditt tjejgäng och åk på weekend i Malmö. Malmö är Sveriges tredje största stad och ligger vackert beläget vid vattnet. Under de senaste åren har Malmö investerat i sin stad och staden har fått ett ordentligt ansiktslyft.

Malmö erbjuder shopping, goda restauranger och ett roligt nattliv. Ett stenkast från Malmö ligger även den internationella staden Köpenhamn. Med tåg över Öresundsbron tar bara 35 minuter att åka mellan städerna.

Aktiviteter i Malmö

Moderna museet: På moderna museet kan ni uppleva modern och samtida konst. Moderna museet ligger i en av Malmös vackraste byggnader som är beläget i centrala Malmö.

Jump: Är ni ute efter en dag fylld med aktiviteter bör ni besöka Jump. Här kan ni testa på wall run, hoppa fritt på olika trampoliner eller testa på dodgeboll.

Hylliebadet: Med både torrbastu, ångbastu, kallpool och varmpooler är Hylliebadet det perfekta stället för avslappning.

Tips på bra uteliv i Malmö

Är ni sugna på en roligt utekväll? Vi rekommenderar att kolla in dessa klubbar:

Grand Malmö: är både restaurang och nattklubb. En levande mötesplats för musik, mat och kultur. Menyn anpassas efter säsongen och agendan är fullproppad med unika och roliga happenings, såsom DJs, quizkvällar och annat kul.

Etage Malmö: En populär nattklubb som sedan de slog upp portarna varit en populär mötesplats i centrala Malmö. De spelar blandad musik och du kan dansa fram tills 04:00.

BrewDog: En bar som passar alla. Här kan man sitta länge, dricka öl och käka burgare.

Tips på bra hotell i Malmö

Havshotellet: Havshotellet Malmö är ett nyöppnat designhotell beläget vid Småbåtshamnen på Limhamn. Havshotellet strävar efter att få människor att mötas i den allt mer digitaliserade världen.

  • Pris: Varierande priser från ungefär 1 300 kronor.
  • Adress: Strandgatan 50; 216 12 Limhamn, Sweden.

Mayfair Hotel Tunneln: Detta prisbelönta hotell ligger i hjärtat av Malmö. Hotellet har vunnit flera priser och har funnits i över 100 år.

  • Pris: Priser mellan ungefär 700 kronor upp till 1700 kronor.
  • Adress: Adelgatan 4; 211 22 Malmö.

Radisson Blue Hotel: Radisson erbjuder ljusa och rymliga rum i centrala Malmö. Här kan ni koppla av efter långa dagar på stan eller efter en sen utekväll.

  • Pris: Betala från 828 kronor.
  • Adress: Östergatan 10; 211 25 Malmö.