Weekend i Malmö

Ta med ditt tjejgäng och åk på weekend i Malmö. Malmö är Sveriges tredje största stad och ligger vackert beläget vid vattnet. Under de senaste åren har Malmö investerat i sin stad och staden har fått ett ordentligt ansiktslyft.

 

Malmö erbjuder shopping, goda restauranger och ett roligt nattliv. Ett stenkast från Malmö ligger även den internationella staden Köpenhamn. Med tåg över Öresundsbron tar bara 35 minuter att åka mellan städerna.  

Aktiviteter i Malmö

Moderna muséet: På moderna muséet kan ni uppleva modern och samtida konst. Moderna museet ligger i en av Malmös vackraste byggnader som är beläget i centrala Malmö.

Bounce: Om ert tjejgäng vill ha en dag fylld aktiviteter så är Bounce det perfekta stället för er. Bounce är fyllt av hinderbanor, trampoliner och parkourparker.

Hylliebadet: Med både torrbastu, ångbastu, kallpool och varmpooler är Hylliebadet det perfekta stället för avslappning.

Köpenhamn: Har ni en dag över så skulle vi rekommendera er att ta tåget över till Köpenhamn. Köpenhamn har en ett rikt kulturliv och erbjuder både högklassig shopping och restauranger.

Tips på bra uteliv i Malmö

Är ni sugna på en roligt utekväll? Vi rekommenderar att kolla in dessa klubbar:

HIPP:  HIPP är både restaurang och nattklubb. Flexibilitet, bra service och kvalité är deras grundpelare. Är man ute efter en helkväll är HIPP ett riktigt bra ställe att både börja och avsluta på.

Etage MalmöEn populär nattklubb som sedan de slog upp portarna varit en populär mötesplats i centrala Malmö. De spelar blandad musik och du kan dansa fram tills 04:00.

BrewDog: En bar som passar alla. Här kan man sitta länge, dricka öl och käka burgare.

Tips på bra hotell i Malmö

Havshotellet: Havshotellet Malmö är ett nyöppnat designhotell beläget vid Småbåtshamnen på Limhamn. Havshotellet strävar efter att få människor att mötas i den allt mer digitaliserade världen.

 

- Pris: Varierande priser från ungefär 1 300 kronor.

- Adress: Strandgatan 50; 216 12 Limhamn, Sweden.

Mayfair Hotel Tunneln: Detta prisbelönta hotell ligger i hjärtat av Malmö. Hotellet har vunnit flera priser och har funnits i över 100 år.

 

- Pris: Priser mellan ungefär 700 kronor upp till 1700 kronor.

- Adress: Adelgatan 4; 211 22 Malmö.

Radisson Blue Hotel: Radisson erbjuder ljusa och rymliga rum i centrala Malmö. Här kan ni koppla av efter långa dagar på stan eller efter en sen utekväll.

 

- Pris: Betala från 828 kronor.

- Adress: Östergatan 10; 211 25 Malmö.