sverige

Tips – Resmål tjejresa i Sverige

Allt behöver inte vara ett äventyr i Asien eller en 12-timmars flygtur till ett resmål i USA. Dra iväg tjejerna på en spontan weekend till någon av våra svenska städer och upplev vad vårt avlånga land har att erbjuda – en lite annorlunda weekend i Sverige, men det är faktiskt möjligt att göra roliga tjejresor här också! Nedan har vi samlat våra bästa tips med resmål för tjejresa!

Kanske är det dags att planera en möhippa? Låt bröllopsresan vara utlandssemestern och anordna en rolig möhippa för tjejgänget i närheten av där ni bor. Vi tipsar både om spaplatser för de lugnare resorna, men även ett gäng fartfyllda aktiviteter.

Göteborg - Spalyx och god mat

Varför inte ta med tjejerna till härliga Göteborg? Där finns både fantastiska spamöjligheter på bland annat Sankt Jörgen Park Resort, ett av Sveriges bästa spa, och Art Garden Spa på Hotell Arken. Kombinera spaupplevelsen med god mat på någon av Göteborgs restauranger som passar ert gäng bäst.

Malmö - Den fina weekend-staden

Utgå från Malmös Lilla Torg i Gamla Stan där ni hittar barer, caféer och restauranger som kommer att hyllas av tjejgruppen. Kliv in i vackra Sankt Petrikyrkan från 1300-talet eller skaffa er en mer nutida kulturupplevelse på Moderna Museet.

Vi rekommenderar starkt en tripp till Möllevången innan det är dags att åka hem. Här finns mängder av mångkulturella matställen som är kända för sin falafel. Kika in på Möllans Falafel för att ta del av en lokal favorit. Besök deras Facebook-sida här.

Stockholm - Där gammalt möter nytt

Bege er till huvudstaden för en lyckad tjejresa med shopping, kultur och evenemang. Strunta i de uttjatade Skansen och Gröna Lund. Se istället lite modern fotokonst på Fotografiska. Ta chansen och upplev några av världens mest kända fotografer.

Vi kan också tipsa er om ett besök på den underbara Chokladfabriken där ni kan frossa i allt som har med choklad att göra. Glöm inte heller bort mysiga Gamla Stan, den är alltid värd ett återbesök!