Upptäck Wien & jobba i Österrike

Wien - Välkomma julen med favorittjejerna

Varför inte inhandla julklapparna med dina väninnor i vinterstaden Wien? Under veckorna fram till jul förvandlas den österrikiska huvudstaden till en sagolik plats med marknader, mat och konserter. Billiga flygbiljetter kan man få för omkring 2 000–3 000 kronor.

Julmarknad i Wien

Gå på Spittelberg julmarknad och införskaffa de unika klapparna, drick varm choklad på något av Wiens fantastiska caféer och ta med tjejerna till slottet Belvedere. Framför det magnifika palatset byggs nämligen en hel julby upp, som garanterat sätter fart på gruppens julstämning.

Jobba i Österrike

Österrikes skidorter i Alperna brukar varje år ta emot vinterfirare i form av glada skidåkare, men även säsongsarbetarna dras dit för att få jobba i Österrike och samtidigt njuta av skidåkning i absoluta världsklass. Det finns förstås många andra tillfällen för att få jobba i Österrike. Många tjänster kräver att du talar tyska, men många är också rent internationella tjänster, vilket så klart är en fördel för dig som EU-medborgare. Ledigajobb.se listar lediga tjänster för dig som vill jobba i Österrike – den perfekta kulissen för dig som vill leva ett liv som många bara drömmer om.​