Upptäck Nice & jobba i Frankrike

Nice - Pärlan på Rivieran

För de som istället föredrar varmt väder, vitt vin och moules frites är Nice på den franska Rivieran det perfekta målet för tjejresan.

Lyxsemester i Rvierans mittpunkt

Gör som kändisarna och ta in på hotell Negresco mitt på den välkända strandpromenaden för att maximera lyxkänslan.

Besök det vackra torget Place Massena mitt emellan de gamla och nya stadsdelarna, där varje tvärgata innehåller pittoreska restauranger och franska märkesbutiker.

Världskänd blomstermarknad

Ett tips är att inte glömma bort Cours Saleyas världskända blomstermarknad mitt på torget i Gamla Stan. Den kommer definitivt att uppskattas både av gruppens yngre och äldre kvinnliga deltagare. Till Nice flyger ni för omkring 2 000 kronor.

Jobba i Frankrike

Vem har väl inte drömt om att flytta till Frankrike och jobba i Paris, på Franska rivieran eller om att driva en vinodling och börja tillverka eget vin i någon av Frankrikes många vackra dalar? Det finns en väldigt romantiserad bild av hur det är att jobba i Frankrike och har du någonsin närt den drömmen – gör slag i saken och sök jobb i Frankrike! Ledigajobb.se listar lediga jobb i Frankrike som går att söka direkt här i Sverige. Du är inte heller ensam om att ansluta dig till fransmännen för att jobba – på Facebook finns en grupp för svenskar i Frankrike där du kan utbyta tankar med personer som har vågat ta steget. Kanske är det den extra pushen du behöver?